Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Kokos-noot ontbijtje met aardbeien en blauwe bessen een heerlijke kom comfortfood

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

8 reacties Plaats reactie

 1. Dat lijkt me een voortreffelijk begin van de dag en ga het meteen uitproberen

  Beantwoorden
 2. Laatst dit receptje gebruikt, lekker maar d3 el. honing zijn veeeeeel te zoet voor mij. Dus vandaag maar 1 gebruikt …..& voilà! De aardbeien vervangen door cranberry’s en nog steeds een meer dan heerlijk ontbijt.
  Top – thanks!

  Beantwoorden
 3. Fijn ontbijt! Wel een paar aanpassingen gedaan omdat ik de ingrediënten samen de vloeibare kant vond en het daardoor meer op een drankje vond lijken. Ik heb een banaantje aan de mix toegevoegd. En, net als Ralf, minder honing toegevoegd (een halve eetlepel). Heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Hoi Simone, wat een fijne recepten allemaal! Hier word ik zo blij van! Ik ben sinds 2 weken aan de Paleo- stijl. Ik kan wel wat keukenhulp gebruiken 🙂 Wat voor blender en of andere machines raad je mij aan om van smoothie tot hakken, kortom alles mee te kunnen maken? Dank alvast voor de moeite! Hartegroet, Hilde

  Beantwoorden
  • Danielle Carati

   Hi Hilde,
   Wat fijn dat de recepten je zo bevallen!

   Als je één apparaat zoekt die alles kan doen zou ik sneller voor een blender gaan dan voor een keukenmachine, maar dit is voor veel mensen puur een gevoelskwestie. Een blender kan je smoothies, sausen en soepen mee maken en je kan er ook mee hakken. Waar je op kan letten tijdens de aanschaf van een blender is dat het van glas is (hierdoor kan je ook warme soepen blenden) en dat het verschillende standen heeft zoals een ijscrusher, smoothie stand, dessert stand etc. Verder is het belangrijk dat de motor van de blender krachtig genoeg is om ijs te crushen. Ik gebruik zelf een Magimix thuis, maar er zijn nog heel veel andere merken goed. De reden waarom ik toch ook een keukenmachine gebruik is omdat een blender vaak een diepe kom heeft waar het mes invalt. Als je sausen maakt dan is het vaak lastiger om de kom helemaal leeg te krijgen omdat het mes in de weg zit. Bij een keukenmachine heb je dat niet. Hierdoor is het makkelijker om sausen, pasta’s en salsa’s te maken met de keukenmachine. Ook bij de keukenmachine is het belangrijk dat je kijkt of de motor capaciteit hoog genoeg is (min. 650 Watt). Veel keukenmachines hebben ook de mogelijkheid om deeg te kneden.

   Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb Hilde 🙂

   Beantwoorden
 5. Oh dit klinkt heerlijk! Ik ga het morgen maken. Maar nu vraag ik me af.. ik zie hel veel lekkere recepten waar meer dan een portie wordt gemaakt. En dan staat er niet bij of je de rest voor later kan beweren.. Kan ik de dagen erna hiervan eten? En hoe zit dat met gerechten, salades, soepen en smoothies? Ik hoor het graag!
  Alvast bedankt

  Beantwoorden
  • Dennis Van Gerven

   Hoi Jolien,

   Smoothies kun je beter meteen opdrinken.. vaak als je een smoothie in de koelkast zet dan verliezen ze hun luchtigheid.

   Salades kun je vaak 1 of 2 dagen bewaren. Andere gerechten die je verwarmd hebt kun je prima wat langer bewaren in de koeling. Het hangt een beetje van het specifieke gerecht af.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest