Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hongaarse goulash uit de slowcooker Zet je slowcooker aan het werk!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

10 reacties Plaats reactie

  1. Hai Mitch,

    Wat interessant die slowcooker, nog nooit van gehoord, klinkt wel heel goed, want ik neem aan dat je dan op een lage temperatuur je voeding klaarmaakt, de ± 40 gradengrens, zodat de gezonde stoffen in je voeding bespaard blijven en niet door hogere verhitting vernietigd worden en je voeding niet meer zo gezond is als zou moeten en kunnen.
    Ik vroeg me altijd al af, hoe je dat dan moest doen, en hoe je uberhaupt weet dat je rond die 40 graden zit.
    Waar haal je een goede slowcooker vandaan, hoor dat graag van je, want jij weet dat natuurlijk wel.

    Bedankt voor je heerlijke recept, en hoop binnenkort dat ook een slowcooker te hebben om dit op deze manier te kunnen maken.
    Ziet er wel heel smakelijk uit die foto’s, krijg er erg veel zin in.

    Gezellig groetje, Johanna

    Beantwoorden
  2. Gebruik veel de slow coocker , hier in Zuid Afrika heel bekend .
    Op lw is de temperatuur plm 70/80 graden dus onder het kooppunt .
    De inhoud wordt langzaam gaar en het resultaat is intensen van smaak .
    Voor mij een topper .
    Ps voor aanschaf kijk je evt op internet .

    Beantwoorden
  3. Ik laat hem ongeveer 6 uur op 1 pruttelen.
    Geraspte aardappel, sperzieboon, prei, gepelde tomaten en de in bloem, laurier niet vergeten. Zout en peper bestrooide aangebakken rundvleesblokjes in de pan. De gebruikte koekenpan afblussen met rode wijn! Severen met rijst of aardappelen ! Mmmm!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!