Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Geroosterde paprika-pompoenpuree Deze heerlijke paprika-pompoen puree kan eigenlijk bij van alles

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

8 reacties Plaats reactie

  1. Dat is nog es n snel makkelijk en lekker eenvoudig recept. Ik ga em dit weekend maken. Kun je dit ook invriezen?
    Ik wil t aan mn kleinzoon van 16 maanden geven. Vind ie vast lekker! Dank voor dit recept.

    Beantwoorden
  2. Lijkt me heerlijk! Wil ik zeker maken!
    Wat is de functie vh bakpapier?
    Moet de pompoen niet geschild?
    Hoe kan ik een pompoen makkelijk in stukjes/ blokjes snijden?
    (Ik vind het zo zwaar snijden.)

    Beantwoorden
  3. Hoi Mitchel,

    Bedankt voor alweer zo’n heerlijk recept. Dank zij jouw blad Paleo Lifestyle heb ik ook je andere boeken gekocht. We eten heerlijk en voelen ons goed. De peconoottaart was een groot succes. Ook mijn collega’s op het werk vonden het lekker.

    Leuk artikel over jouw ook in de Linda.

    Ik kijk nu al uit naar je volgende recepten.

    Esther

    Beantwoorden
  4. Ik mis zo de PIN knop van pinterest hier 🙁 heerlijke recepten!

    Beantwoorden
  5. Pompoenen vergen wat kracht. Ik kook ze in de schil of leg ze in de oven om te garen. Beetje af laten koelen en dan schillen (doe ik ook wel eens een dag later.) Pureren en opbakken met een beetje sambal voor de volwassenen is erg lekker.
    Ik maak ook puree (met sambal) van broccoli. Niet te gaar en dan pureren met veel van de stronk. Is verslavend lekker vind ik.

    Beantwoorden
  6. Hoi Mitc,
    Wat een heerlijke recepten! Ik eet wel vis, geen vlees en geen gluten, zijn daar ook recepten voor?
    Alvast bedankt!
    Groetjes carla

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.