Gegrilde ananas met kokosroom, pistache en munt Haal de zomer in huis met dit tropische gerechtje

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
8 reacties Plaats reactie
Wel erg veel suiker; honing, kokosbloedsuiker en de fructose van de ananas
Wat moet de inhoud van het blik kokosmelk zijn. Je hebt ze van heel klein tot groot.
Mitch,
Fantastisch recept, overheerlijk.
Overheerlijk en dan had
Ik heb geen kokosbloesemsuiker gebruikt, maar wel weer honing in de kokoscreme. Ga dit vaker doen.
Een heerlijk recept . Ik heb alleen een probleem met de cocosroom. Ik verwacht een soort slagroom maar bij mij blijft hij te vloeibaar. Zet het blik eerst in de koelkast, gebruik alleen het gestolde deel van de Cocos. Heb het nu drie keer geprobeerd maar het lukt me niet. Please wat doe ik verkeerd.
Gebruik je wel een volvette kokosmelk?
Gr Simone – Team Foodie
Ik heb een lait gebruikt met 20gr. Vet. We hebben hier in Frankrijk verschillende merken van 5 Gr. Tot 20 Gr. Dus ik hoop dat dat voldoende is?
Ja dat zou wel voldoende moeten zijn. Wij gebruiken bijvoorbeeld altijd de kokosmelk van Aroy D, kun je daar aan komen?
Gr Simone, -Team Foodie