Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Klinkt heel lekker, maar de vraag blijft natuurlijk waar die witte saus op het plaatje van is gemaakt – die staat niet in het recept. Yoghurtsaus misschien?
De witte saus maak je makkelijk zelf door kokosyoghurt te mengen met wat olie, water en verse peterselie;
– 3 el kokosyoghurt
– 0,5 el olie
– 1 el water
– verse grof gehakte peterselie naar smaak.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
19 reacties Plaats reactie
Wat is dat witte wat erop ligt? Ziet er lekker uit
Wat is de witte substantie op de aubergines?
Goede morgen Mitch, wat is de witte saus die ik zie op de foto van de gevulde aubergine? Die mis ik in de receptuur. Fijne dag, groetjes Agnita
Dat witte op de foto, is dat room?
Wat is die witte saus dan?
Klinkt heel lekker, maar de vraag blijft natuurlijk waar die witte saus op het plaatje van is gemaakt – die staat niet in het recept. Yoghurtsaus misschien?
Inderdaad!! Wat is die witte saus?? Yoghurt-knoflooksaus??
Hahahaha ik dacht ook al……….oohh witte tomatensaus…… 😉
Idd. Wat die witte saus is zou ik ook heel graag willen weten …. Alles ziet er super lekker uit
Ik ben ook erg benieuwd naar die Witte saus, hij ziet er zo lekker uit.
volgens mij kokos !!!!!
Denk ik hoor je kan met kokos de hartige en de zoete kant op, heerlijk
Niet alleen de witte saus is een mysterie, ook weet ik niet wat ik met de blokjes aubergine moet doen.
ik denk eerder knoflooksaus.
Wat is de witte saus?
De witte saus maak je makkelijk zelf door kokosyoghurt te mengen met wat olie, water en verse peterselie;
– 3 el kokosyoghurt
– 0,5 el olie
– 1 el water
– verse grof gehakte peterselie naar smaak.
Gr, Simone -Team Foodie
Heb we een paar teentjes knoflook bij in gedaan. 😋
En de aubergine op de foto ziet er erg vers uit; niet gekookt, gebakken oid.
Dus gewoon een commerciële gepimpte foto
vind ik ook!!
Heerlijk recept