Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Gevulde aubergine op Marokkaanse wijze Deze aubergine is heerlijk

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

19 reacties Plaats reactie

  1. Goede morgen Mitch, wat is de witte saus die ik zie op de foto van de gevulde aubergine? Die mis ik in de receptuur. Fijne dag, groetjes Agnita

    Beantwoorden
  2. Klinkt heel lekker, maar de vraag blijft natuurlijk waar die witte saus op het plaatje van is gemaakt – die staat niet in het recept. Yoghurtsaus misschien?

    Beantwoorden
  3. Inderdaad!! Wat is die witte saus?? Yoghurt-knoflooksaus??

    Beantwoorden
  4. Hahahaha ik dacht ook al……….oohh witte tomatensaus…… 😉

    Beantwoorden
  5. Idd. Wat die witte saus is zou ik ook heel graag willen weten …. Alles ziet er super lekker uit

    Beantwoorden
  6. volgens mij kokos !!!!!
    Denk ik hoor je kan met kokos de hartige en de zoete kant op, heerlijk

    Beantwoorden
  7. Niet alleen de witte saus is een mysterie, ook weet ik niet wat ik met de blokjes aubergine moet doen.

    Beantwoorden
  8. De witte saus maak je makkelijk zelf door kokosyoghurt te mengen met wat olie, water en verse peterselie;
    – 3 el kokosyoghurt
    – 0,5 el olie
    – 1 el water
    – verse grof gehakte peterselie naar smaak.

    Gr, Simone -Team Foodie

    Beantwoorden
    • Heb we een paar teentjes knoflook bij in gedaan. 😋

      Beantwoorden
  9. En de aubergine op de foto ziet er erg vers uit; niet gekookt, gebakken oid.
    Dus gewoon een commerciële gepimpte foto

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.