Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

Appelchips met kaneel

Appelchips met kaneel
Zoete snacks, Weekend Recepten

Appelchips met kaneel

Het is Halloween! Verras de kinderen met deze gezonde snack in plaats van de “normale” met-kunstmatige-suikers-volgestopte snoepjes. Daarnaast zijn er in het najaar altijd weer lekker zoete appeltjes verkrijgbaar. En met een klein beetje geduld en maar 2 ingrediënten maak je hiervan heerlijke appelchips! En natuurlijk zul jij hier zelf ook heerlijk van snoepen.

Macro's (per portie)

Vetten 0% (0 g)
Eiwitten 4% (1 g)
Vezels 21% (5 g)
Koolhydraten 0% (0 g)
96 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Appel
2
stuk(s)
Kaneel
1
tl

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 180

1

Verwarm de oven voor op 100 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de appels met een scherp mes of een rasp in dunne plakjes.

3

Verwijder de zaadjes en leg de appelplakjes op de bakplaat (zonder dat de plakjes elkaar overlappen).

4

Besprenkel met kaneel.

5

Bak gedurende 60 minuten en keer de plakjes om. Bak nog een keer 60-120 minuten terwijl je de partjes af en toe omdraait.

6

De appelchips zijn klaar als ze helemaal droog zijn.

7

Luchtdicht bewaren.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “Appelchips met kaneel”

  1. Woow ! Eersde keer gezien ,super gezond chips voor kinderen denk ik , nu proberen! hartelijk bedankt

    Beantwoorden
  2. Hoi Mitchel , die ga ik zeker proberen voor de kids ,
    das zeker veeeeeel gezonder dan die andere , thanks weer , Jeannette

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.