Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo appel peer crumble Verantwoord snoepen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

21 reacties Plaats reactie

  1. Dat ziet er goed uit en om het te proberen. Wat is Ghee?
    Ik neem aan een merk boter. Het is me niet bekend dus denk ik dat ik gewoon een klontje boter kan gebruiken?
    Groetjes.
    Corrie

    Beantwoorden
  2. Ik heb het net gemaakt, maar wel de dingen gebruikt die ik in huis had, daardoor is het wellicht minder goed geworden, maar het smaakt super! Ik heb de ghee vervangen door kokosolie en de agavesiroop door een beetje honing. Ook notenpasta had ik niet, dat is een heel klein beetje pindakaas geworden.

    Beantwoorden
    • De ghee vervangen voor kokosolie en de agarvesiroop voor honing is altijd gewoon goed. Dit is gewoon nog paleo. Alleen de notenpasta voor pindakaas vervangen is weer niet paleo. Pinda is geen noot soort dit is een peulvrucht. En pindas zijn geen paleo. Je kunt heel gemakkelijk notenpasta maken van cashewnoten.

      Beantwoorden
  3. Lekker en vult enorm! Volgende keer doen wij er wat noten, cranberry’s of rozijnen doorheen. En een beetje honing over de crumble voor het de oven in gaat 🙂

    Beantwoorden
    • Gemengde notenpasta kan je vaak bij een toko wel krijgen. Op de bio afdeling van de AH hebben ze het ook. Bij de action is gemengde notenpasta op het moment ook te koop.

      Beantwoorden
    • Notenpasta maken is echt heel simpel.
      Als je een klein potje wilt maken heb je 200 gram aan noten nodig. Zelf maak ik meestal cashewpasta omdat deze het makkelijkste is. Het beste is wel om ongezouten cashewnoten te gebruiken. Als je gewoon de noten in een foodprocessor gooit en dan even laat draaien zie je dat het eerst gewoon kruimels worden. Als je dan dit geheel langer laat doordraaien worden de noten warm en komen de olieen uit de noten vrij en ontstaat er van zelf een pasta. Af en toe wel even alles omscheppen. Als het nog iets te stevig blijft kun je er altijd wat kokosolie aan toe voegen.

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!