Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

sinaasappel-cranberry muffins

We maakten een voor jullie een filmpje van de bereiding:

Sinaasappel-cranberry muffins
Broodvervangers, Zoete snacks, Taarten & Cakes, High Tea

Sinaasappel-cranberry muffins

Deze overheerlijke muffins kunnen eigenlijk altijd wel, zo lekker zijn ze. Door cranberries te gebruiken is het weer eens wat anders dan anders. Niet zo’n fan van cranberries? Vervang ze dan eens door rozijnen.

Macro's (per portie)

Vetten 52% (28 g)
Eiwitten 13% (16 g)
Vezels 5% (6 g)
Koolhydraten 52% (28 g)
485 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 3

Muffins 6

Banaan
2
stuk(s)
Ei
2
stuk(s)
Honing
1
el
Amandelmeel
135
g
(Wijnsteen) Bakpoeder
1
tl
Sinaasappelrasp
1.5
el
Gedroogde cranberries
1
handje(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 30

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Doe de bananen in een kom en prak met een vork fijn.

3

Doe de eieren en honing erbij en mix tot een egale massa zonder klontjes.

4

Voeg het amandelmeel en het bakpoeder toe en roer goed door. 

5

Schep cranberry's en sinaasappelrasp door het mengsel.

6

Verdeel het mengsel over 6 muffinvormpjes.

7

Bak de muffins in 20 a 25 minuten gaar in het midden van de oven.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “sinaasappel-cranberry muffins”

  1. Hebben jullie ook glutenvrij recepten mijn man heeft Coeliakie en ik kook heel graag

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.