Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Myra

No comments

Scrambled eggs met gerookte zalm en avocado

Scrambled eggs met gerookte zalm en avocado
Visgerechten, Eiergerechten, Snelle Recepten

Scrambled eggs met gerookte zalm en avocado

Ben je op zoek naar een lekker en gezond ontbijtreceptje? Dan wordt dit recept vast je nieuwe favoriet! Bomvol goede vetten en gezonde voedingsstoffen om de dag mee te beginnen. Eigenlijk kunnen we dit ook wel roerei 2.0 noemen, want een recept verder uitpakken zodat het alleen nog maar lekkerder wordt is altijd een goed idee toch?!

Macro's (per portie)

Vetten 65% (34 g)
Eiwitten 25% (29 g)
Vezels 5% (6 g)
Koolhydraten 65% (34 g)
468 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ei
4
stuk(s)
Volvette kokosmelk
4
el
Mosterd
1
tl
Tomaten
1
stuk(s)
Kokosolie
1
el
Gerookte zalm
150
g
Avocado
1
stuk(s)
Verse bieslook
1
handje(s)
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 5

1

Snijd de tomaat in blokjes, de zalm in stukjes en de bieslook fijn.

2

Klop de eieren los met de kokosmelk en mosterd, meng hier daarna de tomaat doorheen en breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de kokosolie in een koekenpan en giet het eimengsel in de pan.

4

Blijf nu met een pollepel rustig roeren (van buiten naar binnen werken) tot het ei gaar is (maar nog wel smeuïg).

5

Serveer samen met de avocado en gerookte zalm en garneer met verse

bieslook.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

WRITTEN BY

Myra

Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.