Witvis pakketjes met kokos-koriandersaus
Niet alleen erg lekker, maar ook leuk om van die smakelijke pakketjes aan tafel open te maken. Serveer deze witvis pakketjes bijvoorbeeld met bloemkoolrijst en roerbakgroenten of een groene salade voor een heerlijke maaltijd! Eigenlijk kun je er echt alle kanten mee op, denk ook eens aan zoete aardappelfrietjes voor erbij.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 30
Kooktijd 20
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en zet een bakplaat klaar.
Verwijder de buitenste laag van de citroengras stengels.
Snijd de paprika in reepjes en klop het ei lichtjes.
Blend de kokosmelk, koriander, citroengras, knoflook, gember, limoensap en peper en zout tot een egale massa.
Leg de visfilets in een schaal en giet hier het kokosmengsel overheen. Laat dit een half uurtje staan. (maak in de tussentijd bv bloemkoolrijst).
Neem 4 vellen bakpapier en vouw deze doormidden. Knip nu een half hartje uit het bakpapier, zodat je een hartvormig stuk papier hebt als je het weer open vouwt.
Leg de vis in het midden van het hart, lepel nog wat van de marinade erover en verdeel de puntpaprika over de vis.
Smeer de rand van het bakpapier in met het losgeklopt ei. Vouw de pakketjes dicht door de randen een beetje om te vouwen.
Leg alle 4 de pakketjes op de bakplaat en bak 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.
Als je nog marinade over hebt kun je deze opwarmen en er bij serveren.
Garneer de vis met wat koriander en smakelijk eten!
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: