Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Tomaat-basilicum soep Deze combinatie kan niet fout gaan!

 

Sommige combinaties zijn zo lekker, die gaan nooit vervelen. Zoals deze tomaat- basilicum soep.

Tomaat-basilicum soep

  • 2 el Kokosolie
  • 2 Sjalotten (gesnipperd)
  • 2 Tenen knoflook (fijngehakt)
  • 750 gr rijpe tomaten (in blokjes)
  • 2 tl paprikapoeder
  • 750 ml groentebouillon
  • Naar smaak keltisch zeezout en versgemalen peper
  • handje Verse basilicum (gescheurd)
  1. Verhit de kokosolie in een soeppan en fruit de sjalot en knoflook zachtjes glazig.

  2. Schep de tomaat en het paprikapoeder erdoor en bak dit al roerend gedurende 5 minuten.

  3. Voeg de groentebouillon toe en kook de soep nog 10 minuten.

  4. Pureer de soep met een staafmixer en warm daarna nog even door.

  5. Breng op smaak met peper en zout en roer de basilicumblaadjes erdoor.

  6. Serveer in grote borden of kommen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

8 reacties Plaats reactie

  1. Tomaten zijn hier vaak nog niet zo mooi vol van smaak. Ik halveer ze altijd en doe ze eerst een half uurtje in de oven voordat ik ze ik ze in de verse soep gebruik. Zo is je soep nog lekkerder.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!