Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Beste allemaal. Dat ziet er goed uit. Over de aïoli: het allerbelangrijkste ingrediënt voor deze saus is knoflook (heel veel knoflook zelfs) en die mis ik in het recept.
Ik ben zo blij met jullie kookboek en ook met de digitale boeken. Heerlijke recepten en snel gemaakt, geen honger gevoel.
Op deze manier is het goed vol te houden.
Bedankt en een fijn weekend.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
4 reacties Plaats reactie
Toch even zeggen dat na jaren leven tussen de Chinezen, dit echt geen Chinese aardappel is hoor, ook niet tussen aanhalingstekens ?
Verder veel bakplezier, want lekker is het zeker wel ???
Beste allemaal. Dat ziet er goed uit. Over de aïoli: het allerbelangrijkste ingrediënt voor deze saus is knoflook (heel veel knoflook zelfs) en die mis ik in het recept.
Ik ben zo blij met jullie kookboek en ook met de digitale boeken. Heerlijke recepten en snel gemaakt, geen honger gevoel.
Op deze manier is het goed vol te houden.
Bedankt en een fijn weekend.