Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Petra

Ik ben bijna aan het eind van de foodie challenge en heb al resultaat geboekt als het gaat om gewicht. Ik ben al jaren bezig om gewicht te verliezen en de laatste 1,5 jaar staat het stil tot nu

Ik heb van alles geprobeerd maar de restrictie in een dieet vind ik zo moeilijk dat het niet vol te houden is. En daarnaast wat als je weer “normaal” gaat eten? Wat als ik een keer iets neem bij de thee? Wat als? Dat was voor mij de grote vraag.
Een dieet is maar tijdelijk en kun je niet je leven lang volhouden.

Ik wil eindelijk van dat overgewicht af maar ook gezond zijn.

Mijn motivatie voor paleo zijn er een paar. Ik wil eindelijk van dat overgewicht af maar ook gezond zijn. Ik heb in 9 maanden tijd meerdere specialisten gezien in het ziekenhuis. 9 maanden van onderzoeken. Gelukkig is alles nu in orde maar het zet je aan het denken.
Paleo is een lifestyle van gezonde producten. Geen toevoeging in je eten. Vlees van biologische boeren en niet de anti-oxidanten of E-nummers op je bord. Gewoon puur natuur. Dat sprak mij het meeste aan.

Ja ik wil mijn gewicht op orde maar in eerste instantie wil ik gezond zijn en gezond oud worden. Ik heb veel gezocht en mij aangesloten bij verschillende Facebook pagina’s. Iedereen met dezelfde gedachte geweldig. Jouw boek ligt standaard op het aanrecht voor de recepten als ik die al niet uit mijn hoofd ken 😉

Ik vertel iedereen wat ik nu doe en ben er ook enthousiast over. Ik heb al resultaat al is het nog maar beperkt maar ik weet zeker dat ik weer terug ga krijgen wat ik jaren geleden ben kwijt geraakt. Mijn eigen ik, mijn lichaam zoals het was, mijn conditie.
Ik heb lang gezocht maar heb nu de lifestyle te pakken die ik waardeer en omarm om dat alles voor elkaar te krijgen.

Wat ben ik blij dat ik jou tegen kwam op internet.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.