Hoi! Ik ben Simone, in 2013 ben ik begonnen met de Paleo levensstijl, vooral om gewicht te verliezen. Gewicht verliezen was leuk, maar nog beter was hoe ik me voelde zonder alle onnodige toevoegingen. Eerlijk is eerlijk; ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.
Doordat ik zoveel met eten en gezondheid bezig was wilde ik hier iets meer mee gaan doen en uiteindelijk ben ik nu een gediplomeerd voedingsdeskundige.
Ik werk met veel passie bij paleo.nl en vind het geweldig om te zien wat we voor zoveel mensen kunnen betekenen!
8 reacties Plaats reactie
Ik neem aan dat de soep met de staafmixer nog even gepureerd moet worden?
Hi Karin,
Daar heb je helemaal gelijk in! We zijn een stapje vergeten.
Bedank voor je oplettendheid, het is meteen aangepast 🙂
Gr, Simone – team paleo
Kun je niet beter de spinazie er op het allerlaatst doorheen doen voor het mixen? Dan blijven de smaak en de vitamines beter behouden.
Hi Margreet,
Dat kan uiteraard ook!
Gr, Simone – team paleo.nl
bedoel je gedroogde poeder koriander of het blad?Of kan ook in de vijzel gecrusht koriander zaad?(ben ik zelf erg gek op.)
Hi,
Wij gebruikten gedroogd korianderblad. Maar als jij gecrusht korianderzaad lekkerder vindt zou ik vooral die gebruiken 🙂
Gr, Simone – team paleo.nl
Wat dacht je van een flinke snuff kurkuma en zwarte peper bij de kerrie en koriander? Is weer een rede om gebruik te maken om kurkuma te verwerken????.
De soep is uitstekend en zal nog dikwijls gemaakt worden.
Bedankt