Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo frambozen fudge Handig voor onderweg!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

18 reacties Plaats reactie

  • Hoi Maaike, kokosboter kun je bijv bij ah kopen, het zit in een glazen pot met blokken. Je kunt het ook zelf maken, dan kun je beter even bij de post van vandaag op de facebook kijken bij de reacties!

   Beantwoorden
 1. Als je zoekt op het verschil tussen kokosolie en kokosboter geeft men aan dat er geen verschil is. Hoe komt het dat jij deze 2 dan wel gescheiden noemt?

  Beantwoorden
 2. Oh, wat leek me dit lekker! aan de slag gegaan dus…Het recept had het over frambozen en die had ik niet in huis. Dus ik heb de frambozen vervangen voor ‪kaneel‬ en ‪‎cacaonibs‬ en als noten heb ik gekozen voor ‪walnoot‬ en ‪‎pecannoot‬. Een meer winterse variant dus…
  Het maken was simpel, ik heb een bakje voor ijsklontjes gebruikt om de fudge blokjes in op te laten stijven en vanmorgen vond ik het tijd voor de vuurdoop!
  Ik zat klaar met een kop koffie en nam een hapje fudge…maar ai…de ‪kokosboter/santen‬ maakte dat het enorm naar kokos smaakte en laat dat nou net zijn wat ik niet lekker vind! Ik had daar niet op gerekend, omdat kokosmelk en kokosolie die specifieke kokos smaak helemaal niet doorgeven. Dus…mocht er een alternatief ingrediënt voor santen zijn, dan houd ik me van harte aanbevolen!

  Beantwoorden
 3. Hey.
  Ik kan hier in frankrijk midden in de bergen geen cocosboter krijgen????
  Kan ik het vervangen met iets anders?
  Ziet er namelijk zoooo lekker uit namelijk.
  Merci,
  Marije

  Beantwoorden
 4. Kokosboter kon ik hier niet krijgen. Wel cocoscréme-Santen. Is dat hetzelfde?
  Als ze smaken zoals ik hoop dat ze smaken, gaan ze hier de vriezer niet halen. 🙂

  Beantwoorden
 5. Ik heb ze vandaag gemaakt en ik vind ze erg lekker. De kinderen ook trouwens. Ik vond kleine bonbon bakjes waar ik ze in deed. Ook makkelijk meenemen

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest