New York “Cheese” cake Heerlijke Paleo cake

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
9 reacties Plaats reactie
Uh, wat doe je met die liter kokend water?
punt 3…. Plaats dit in een braadslede en vul deze met water tot ¼ van de hoogte van de springvorm.
Ik denk dat je dat in de braadslede moet gieten.
Inderdaad…. waarom een liter water koken en er dan niets mee doen?
je bakt de cheesecake au bain marie ofwel in een waterbadje. eerst zet je de springvorm in de braadslee en je giet het water aan de buitenkant erbij.
Bodem; speculaarkruiden?
ik denk speculaaskruiden 😉
Echt super lekker geworden, was wel wat meer werk zonder keukenmachine Haha! Ik vroeg me alleen af: hoeveel calorieën zitten erin en wat zijn de macro’s?
Hoe te bewaren. Kun je de cheese cake ook 2 dagen eerder maken bewaar je hem dan in koelkast of vriezer
Hoi Ingrid,
Je kunt hem dan nog gewoon in de koelkast bewaren 🙂