Hoi! Ik ben Simone, in 2013 ben ik begonnen met de Paleo levensstijl, vooral om gewicht te verliezen. Gewicht verliezen was leuk, maar nog beter was hoe ik me voelde zonder alle onnodige toevoegingen. Eerlijk is eerlijk; ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.
Doordat ik zoveel met eten en gezondheid bezig was wilde ik hier iets meer mee gaan doen en uiteindelijk ben ik nu een gediplomeerd voedingsdeskundige.
Ik werk met veel passie bij paleo.nl en vind het geweldig om te zien wat we voor zoveel mensen kunnen betekenen!
9 reacties Plaats reactie
Ga dit recept zeker een keer maken. Er zitten in iedergeval niet van die vreemde kruiden en toevoeging in. De ingrediënten voor dit recept heb ik wel in huis.
Dank je wel
Ziet er heel lekker uit, maar……waarom een “blik” gepelde tomaten, de tomaten zijn nu spotgoedkoop en super lekker, beetje jammer om dan een blik te nemen, met misschien de onnodige toevoegingen die heel vaak in die blikken zitten.
Ik maakte al soort gelijk recept met vis, garnalen en mosselen, en verse tomaten. Heerlijk met bloemkoolrijst ! ! !
Hallo zou ik dit recept van jou mogen hebben aub, stuur maar naar
Ml.Van.Raemdonck@icloud.com
Alvast bedankt !
Van de week gegeten et was heerlijk!!!!
Dit recept is voor herhaling en zit in onze bewaarmap
Ik heb het zondag gemaakt. Ik vond er weinig smaak aan zitten dus hebben we er sambal bij gedaan
Mieke
Whow wat een smaak explosie. Super lekker, dat ga ik vaker maken…dank je wel voor het delen van dit recept
Hoi Nikkie,
Bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat het recept je zo goed is bevallen!
Heerlijk recept. Ik heb zelf nog het zest van een halve citroen toegevoegd. Dat maakt het iets frisser.
Goed om te horen Allard!!