Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Green Vamos Power De Yummie Greens kunnen hier prima doorheen :)

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

2 reacties Plaats reactie

  1. Wat ik in dit recept niet zo goed snap, is dat je uitgaat van een halve avocado. Ik houd er niet van om avocado te bewaren. Het gaat toch snel oxideren en dan ziet het er niet meer lekker uit.
    Als je een hele komkommer gebruikt, plus een hele mango, plus twee stengels bleekselderij, kun je toch ook een hele avocado gebruiken? Een halve avocado per portie is toch prima?

    Ik koop trouwens ook wel een een netje kleine avocadootjes (meestal per 6/7 stuks verpakt) Daar zitten vaak hele kleine pitjes in en dan heb je relatief veel vruchtvlees…

    Beantwoorden
    • Avatar

      Hi Marion,

      Bedankt voor je berichtje. Je hebt zeker een punt. En een hele avocado is een goede optie. Mocht je een erg grote avocado hebben en dit teveel vinden voor dit recept dan kun je de andere helft insmeren met wat olijfolie en in een luchtdicht bakje in de koelkast bewaren. Op deze manier kun je hem de volgende dag op een smakelijke manier weer opeten šŸ™‚

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest