Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Succesverhaal Lisa

Het is weer vrijdag, tijd voor een Paleo succesverhaal! Elke vrijdag plaatsen we een succesverhaal van een Paleo Revolutie klant / Paleo.nl lezer. Als jij een eigen succesverhaal hebt die je graag wilt delen met mij en met de Paleo community neem dan via deze pagina contact met mij op. Ik zal elke vrijdag een nieuw inspirerend succesverhaal plaatsen zolang ze binnen blijven komen.

Vandaag het verhaal van Lisa!

Hallo Mitchel,

Het is nu 7 weken geleden dat ik volledig begonnen ben met het Paleo-dieet (wat geen dieet is), ben sindsdien 2.7 kilo afgevallen en de centimeters vliegen eraf, in de middelomtrek (taille) was ik toen ik begon 74 cm dat is nu 69 cm het vet vliegt eraf, als ik nu aan krachttraining doe zie ik eindelijk de spieren waar ik al jaren voor aan het trainen ben.

Heb al heel wat van jouw recepten gemaakt en heb ook nog andere paleo recepten van internet gehaald en heb ook nog een gaaf boek gekocht.

Mijn streefgewicht is 54 kilo ik weeg nu 55.3 kilo dus nog 1.3 kilo en nog wat vet eraf dan ben ik eindelijk daar waar ik moet zijn, nog 5 weken dan ben ik 3 maanden bezig en het ziet er nu al goed uit, ik ga dit zeker toepassen zodra ik mijn diploma binnen heb van gewichtsconsulent je kunt hier heel wat mensen mee helpen vooral ook degene die ongezond leven maar ook voor mensen met diabetes, hoge bloeddruk, psoriasis, astma, ADHD, osteoperose, te hoog cholesterol en nog veel meer.

Ik raad dit zeker ieder aan die een gezond voedingspatroon wil gaan volgen of die aan 1 van de vervelende ziektebeelden lijdt, het is zeker goed vol te houden.

Heb de holbewonerrepen al vaak gemaakt heerlijke muffins en chocolade zelf maken is lekker maar ook erg leuk groene smoothies, elke dag maak ik verschillende smoothies en zelf ijs maken ook erg lekker yam yam als je hier van eet, voel je je ook niet schuldig waarom heb ik die troep toch naar binnen gewerkt, geweldig toch.

Groetjes Lisa

Dit is natuurlijk weer een super succes, en ik ben apetrots op mails zoals deze. Thanks Lisa!

Ik vroeg haar of ik de mail mocht gebruiken voor hier op het blog om andere mensen de inspireren waarop Lisa het volgende antwoord gaf:

Hoi Mitchel,

Tuurlijk mag jij mijn succes verhaal gebruiken op jouw blog.

Ik ben er heel erg blij mee, heel trots mag je wel zeggen.
Dus ik zou zeggen “go ahead”, ik hou je natuurlijk op de hoogte.

Groetjes Lisa

Doodgewone mensen zoals jij en ik behalen spectaculaire resultaten met Paleo. Heb jij ook een succesverhaal wat je wilt delen, om andere mensen te inspireren neem dan contact met mij op! Want Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.