Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Paleo Cashew Koekjes Deze cashew koekjes zijn echt de allerlekkerste paleo koekjes die wij ooit gegeten hebben!

We maakten weer een heerlijke video van de bereiding:

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

13 reacties Plaats reactie

  1. Hallo Mithchell,
    Waarom wordt er bij paleobaksels vaak kokosbloesemsuiker gebruikt? Ik ben helemaal van de suiker af. Wat zou je als alternatief kunnen gebruiken?
    Gr. Ria

    Beantwoorden
    • Hi Ria,

      Je kunt uiteraard de suiker helemaal weglaten. Of vervangen door wat honing.

      Gr, Simone -Team Foodie

      Beantwoorden
  2. Jummie, vanmiddag gelijk gemaakt. Erg lekker! Maar hoe ongezond zijn ze nou eigenlijk?

    Beantwoorden
    • de kokosbloesemsuiker is gewoon suiker, dat is het enige…

      Beantwoorden
  3. Dat vroeg ik me ook af. Ik denk misschien rauwe cashew noten met een lepeltje kokosvet in de keukenmachine malen tot pasta?

    Beantwoorden
    • Hi Ramona,

      Het kan zelfs zonder kokosvet. Gewoon noten helemaal fijnmalen in de keukenmachine, dan komen er natuurlijke oliën vrij.

      Gr, Simone -Team Foodie

      Beantwoorden
  4. Misschien kan ik dit ook eens proberen met amandelpasta 🙂

    Beantwoorden
  5. Goedemorgen. Het lijkt mij heerlijk deze koekjes te bakken maar heb geen cashewpasta in huis en wil het met gewoon de cashewnoten zelf maken. Is dat mogelijk?
    Groetjes, Naomi

    Beantwoorden
    • Hi Naomi,

      Ja hoor dat kan uiteraard! Dan moet je alleen zelf pasta maken van de cashews. Dit doe je in een keukenmachine, na een tijd komen er natuurlijk oliën vrij.
      Je kunt altijd even op google zoeken hoe je dat precies doet.

      Gr, Simone -Team Foodie

      Beantwoorden
  6. Heerlijk zeg! Eerst Zelf de cashewpasta gemaakt…mjam….
    Ik heb wel nog behoorlijk wat kokos (ik had geen kokosmeel) en een beetje speltbloem toegevoegd om het deeg droger te maken. Toen was het alsnog best kleverig deeg. Uiteindelijk hebben mijn koekjes een beetje een taai-taai structuur gekregen, klopt dat, of had ik meer palmsuiker moeten toevoegen voor de knapperigheid?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.