Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Bosvruchten-chili smoothie Geef je smoothie eens een verassende kick

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

12 reacties Plaats reactie

 1. Hoi… ik heb een vraag! Ik sport 3a 4x pw … 3x krachttraing high intensief oefening van 30 min en daarna 15 min buikspieren… ik eet geen brood geen pasta geen aardappelen…. koek snoep … ook niets… waarom kom ik dan aan? Ben al 2 jaar bezig… me lichaam veranderd wel… alleen niet in kilo’s

  Groetjes danielle

  Beantwoorden
  • Hoi Danielle, ik kan op basis van deze informatie niet zeggen waarom je aankomt. Het zou kunnen dat je lichaam in de spaarstand is gesprongen door het ‘tekort’ aan koolhydraten. Koolhydraten heb je namelijk wel nodig als energiebron, dit kan er op een gegeven moment voor zorgen dat je eerder aankomt of stagneert in je gewichtsafname.

   Beantwoorden
   • idd !! je kunt hinderen in koolhydraten,maar je kunt niet zonder

    Beantwoorden
 2. Als je veel sport krijg je spieren, spieren wegen zwaarder dan vet. Dat kan een reden zijn dat je lichaam wel gestroomlijnder wordt, maar je gewicht niet vermindert of zelf vermeerderd.

  Beantwoorden
 3. Ik snap het antwoord niet helemaal, want er wordt juist gesteld dat door Paleo te eten je ook af zult vallen. Ik ervaar dus hetzelfde, ik val ook niet af en word er erg gefrustreerd van, eet al vier weken geen koolhydraten (slechte), wel een fruitsmoothie in de ochtend en ik val geen gram af.

  Beantwoorden
 4. Afvallen kan met allerlei factoren in je eigen lichaam te maken hebben. Ik loop bij een progressieve arts die mij Paleo adviseerde en minimaal 2liter water drinken per dag (30ml per kg gewicht). Verder geen gluten, koemelk, varkensvlees en suikers. Paleo help mij enorm hiermee en deze smoothies zijn heerlijk voor het sporten. Maar zelf denk ik dat door het water drinken ik het meeste ben afgevallen en mijn lichaam schoon is…. Nu val ik ook niet meer af, mijn gewicht blijft stabiel…. Maar ik drink nog steeds 2liter water per dag.

  Beantwoorden
 5. Afvallen doen je ook niet in vier weken. Je schakelt eerst om van suiker naar vet verbranding en dan pas val je af. Dit gebeurt pas vanaf vier weken. …Neem dus rustig even de tijd.

  Beantwoorden
 6. Water drinken is inderdaad vaak de sleutel. Je lichaam moet echt al die afvalstoffen kwijt. Als je te weinig drinkt kan dat een blokkade zijn. En kijk echt nog een keer kritisch naar de voeding. Is het goed in balans.

  Succes.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.