Boeken

De Paleo Revolutie is nu te koop en wint snel terrein bij een grote groep enthousiaste mensen die met behulp van Paleo verbluffende resultaten behalen.

Dat Je Dik Bent Is Waarschijnlijk Niet Eens Je Eigen Schuld

 

Eet jij alle juiste dingen die gezond voor je zijn zoals – volkoren brood met kaas, af en toe een actimel-letje, yoghurt zonder vet en zelfs light producten speciaal gemaakt om af te slanken – maar is dat afslanken nou juist niet wat er gebeurd? Jouw favoriete dieetvoeding kan wel eens de oorzaak van jouw probleem zijn.

De alom geprezen paleo methode is door Mitchel van Duuren, voedingscoach en fitnesstrainer samengevat in dit boek de Paleo Revolutie en bevat de geheimen achter vetverlies, ongekend veel energie en een heerlijk leven. Het zijn niet de calorieën of vetten waar je op moet letten. Het is voedselintolerantie waar het om draait. Voeding waar wij als mensen evolutionair niet voor gemaakt zijn om te verteren. Jouw vetlaag, hoofdpijn, uitslag en andere kwalen zijn een negatieve reactie op bepaalde voeding zoals bijvoorbeeld zuivel, graan of gluten en zorgt ervoor dat jouw gezondheid gesaboteerd wordt.

De Paleo Revolutie leert je welke onstekingsremmende voeding je moet eten en waarom. Het leert je hoe je je spijsvertering kunt resetten, en tegelijkertijd van je lichaam een vetverbrandende machine bouwt. Je zult nooit honger hebben wanneer je de Paleo Revolutie volgt en in de eerste 21 dagen zul je direct enkele kilo’s kwijt raken welke nooit meer terug komt. Bye bye! Daarnaast zul je meer energie voelen en zul je er jaren jonger en frisser uit gaan zien. En dat … is pas het begin.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.