Beginnen

Welkom Bij Paleo.nl

We zijn blij om jou te ontvangen op de grootste Paleo website van Nederland.

Wij maken jouw “Paleo avontuur” makkelijk, smakelijk en leuk! Op deze pagina lees jij wat Paleo en de website Paleo.nl voor jou kunnen gaan doen.

Met de informatie op deze website kun jij weer controle krijgen over jouw lichaam en gezondheid. Je leert hier hoe je moet eten en trainen om het lichaam te krijgen waar je altijd al van droomde, zonder jezelf te verhongeren of eindeloos op de loopband te staan.

Daarnaast werkt deze levensstijl ook perfect als je op zoek bent naar meer energie. Dit was in eerste instantie waarom ik met paleo ben begonnen.

Paleo.nl, ons boek de Paleo Revolutie en de diverse receptenboeken geven jou alle tools om je leven weer definitief op de rit te krijgen qua gezondheid, maar wellicht zelfs ook in andere gebieden.

Klinkt overdreven? Probeer het voor tenminste 30 dagen en zie hoe je lichaam gezonder, slanker en sterker wordt, hoe je elke dag weer met meer energie opstaat en hoe jij net als tienduizenden andere paleo-ers in Nederland / België weer blij kunt zijn met je lichaam.

Verder het meest belangrijke: Paleo.nl is een community. Dit is een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Mensen die met dezelfde lifestyle bezig zijn als jij.

Het is makkelijker om je doelstelling te behalen samen met een groep mensen die elkaar ondersteund. Ons motto is niet voor niks:

Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen!

Wat Je Hier Kunt Verwachten

Recepten

paleo-recepten

We plaatsen hier elke week nieuwe Paleo recepten voor toetjes, ontbijt, lunch, diner, snacks en diverse andere categorieën. Je komt nooit meer zonder inspiratie te zitten voor je volgende Paleo maaltijd.Bekijk al onze recepten hier.

Bekijk Recepten

Gezondheid

gezondheid

Elke week plaatsen we nieuwe artikelen over gezondheid. We laten je exact zien welke voeding met recht “superfood” mag worden genoemd, welke voeding je het beste kunt vermijden en de waarheid over vet, koolhydraten, eiwit, gluten en veel meer. Alles over gezondheid lees je in onze informatieve artikelen.

Lees meer over gezondheid

Community

community

Paleo doe je niet alleen, we doen dit samen. Natuurlijk zijn we actief op social media en in onze besloten Facebook groep. Daarnaast hebben we een speciale ledenwebsite waar we klanten begeleiden om alle voordelen van Paleo te ervaren.

Sluit je aan

Boeken

paleo-boeken

Naast dat we op deze website natuurlijk een hoop gratis informatie en recepten beschikbaar stellen, is uiteindelijk een écht boek op het aanrecht in de keuken wel zo gemakkelijk en leuk. Geen zorgen. Je kunt bij ons kiezen uit 5 prachtige hardcover boeken.

Bekijk onze boeken

Oké, maar wat is Paleo eigenlijk?

Wij geloven dat Paleo DÉ meest gezonde manier is om te eten die je maar kunt vinden. Het is op dit moment één van de meest populaire diëten ter wereld en begint ook door te breken in Nederland.

Paleo.nl is bekend van televisie (RTL 4), heeft in diverse kranten gestaan zoals de Volkskrant en Trouw en publicaties zoals Linda magazine, Libelle en vele anderen.

Tijdens het Paleo dieet eet je zoals onze voorouders aten. De focus ligt op het genieten en vermijden van onderstaande voeding:

WEL ETEN

 • (Grasgevoerd) Biologisch vlees
 • Vis & zeevruchten
 • Noten & zaden
 • Eieren
 • Gezonde olie (o.a. olijf, kokos, macadamia, lijnzaad)
 • Groenten & fruit

NIET ETEN

 • Graan
 • Bonen
 • Zuivel
 • Kunstmatige suiker
 • Bewerkte voeding
 • Fabrieksmatige plantaardige olie

Voor een compleet overzicht met alle Paleo proof voedingsmiddelen (met handige downloadbare Paleo voedingslijst) klik je hieronder op de knop:

De Complete Paleo Voedingslijst

Paleo is meer dan alleen een dieet

Paleo is een slim opgebouwde, evolutionaire aanpak om alle aspecten van gezondheid te verbeteren.

Paleo kan helpen om gewicht te verliezen, betere sportprestaties neer te zetten, een betere slaap en gemoedstoestand te brengen, mentale problemen te verbeteren en zelfs het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en kanker te verminderen.

Maar je hoeft niet alleen ons te geloven

Paleo is een levenswijze die wordt onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek maar vooral de praktijk laat zien dat dit werkt. Mensen over de hele wereld ondervinden de voordelen van Paleo en ook in Nederland zijn er duizenden fanatieke fans. Zoals bijvoorbeeld Jolanda die in 1,5 maand 6 kilo kwijt is, of Greet die na 3 maanden kon stoppen met haar bloeddrukmedicatie en Xandra die 18 kilo en haar hoofdpijn verloor.

Lees meer succesverhalen

Paleo is heerlijk

Wellicht keek je net naar het lijstje met voeding waarbij staat dat je het “niet kunt eten” en dacht – “Oké, dat betekent dus dat ik alleen een paar slablaadjes per dag eet?”

Beste aankomende Paleo lover – je hebt geluk. Paleo is JUIST super smaakvol en je kunt juist enorm veel lekkere dingen eten. Hier is slechts een klein voorproefje van wat je kunt vinden op onze website:

Om te beginnen, blader door onze categorieën heen met Paleo recepten (en nee, niet alleen de desserts, haha) en je maag zal beginnen te knorren. Probeer het zelf.

Bekijk al onze gratis Paleo recepten

Paleo Kookboeken

Sinds we bezig zijn met Paleo.nl (nu ruim 5 jaar geleden) hebben we diverse kookboeken en programma’s gemaakt – bekijk een deel ervan hieronder:

ONZE PALEO BOEKEN

De Paleo Revolutie

101 Paleo Recepten

15 Minuten Paleo

Super Simpel Paleo

Paleolicious

Wij zijn wij?

Wij zijn Relinde, Dennis, Karla, en Hamist. Aangenaam. ?

Je kunt ons vinden op verschillende social media.

Maak een connectie met ons en andere Paleo enthousiastelingen.
Pin It on Pinterest