Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Oliebollen

Oliebollen
Zoete snacks

Oliebollen

Macro's (per portie)

Vetten 58% (7 g)
Eiwitten 11% (3 g)
Vezels 4% (1 g)
Koolhydraten 58% (7 g)
108 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Kastanjemeel
80
g
Volvette kokosmelk
60
ml
Water
30
ml
Ei
1
stuk(s)
Zout
1
snufje
Kokosolie
1
om te bakken

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 40

1

Split het ei.

2

Meng de kastanjemeel met de kokosmelk, het water, het eigeel en een snuf zout.

3

Klop het eiwit stijf. Vouw dit door het beslag.

4

Verhit je kokosolie , een druppel beslag moet meteen gaan sissen zodra het in aanraking komt met de kokosolie.

5

Gebruik ongeveer een eetlepel beslag per oliebol.

6

Zodra de onderkant bruin is keer je deze om en bak je de andere kant goudbruin.

7

Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.