Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

2 comments

Paleo Appelbeignets

Appel pannenkoekjes (appelbeignets!)
Zoete snacks, Pancakes, High Tea, Snelle Recepten

Appel pannenkoekjes (appelbeignets!)

Macro's (per portie)

Vetten 48% (24 g)
Eiwitten 11% (12 g)
Vezels 12% (13 g)
Koolhydraten 48% (24 g)
452 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ei
2
stuk(s)
Kokosmeel
35
g
Volvette kokosmelk
120
ml
Appel
2
stuk(s)
Vanillepoeder
0.5
tl
(Wijnsteen) Bakpoeder
0.5
tl
Zout
1
snufje
Kokosolie
1
el
Frambozen
15
stuk(s)
Kaneel
1
el
Honing
1
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 10

1

Was de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakken van ongeveer 1cm.

2

Doe de eieren in een mengkom en kluts deze luchtig. Voeg dan de eieren en kokosmelk toe en klop dit nog even door.

3

Voeg dan het kokosmeel, vanillepoeder, bakpoeder en zout toe en klop tot een luchtig beslag.

4

Vet de koekenpan in met de kokosolie en zet op middelhoog vuur. Leg de appelringen in het beslag. Haal ze er met een vork uit en leg ze direct in de hete pan. Draai de pannenkoekjes na ongeveer 2-3 minuten om.

5

Garneer eventueel met frambozen, kaneelpoeder en ahorn siroop/honing

6

Eet smakelijk!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Paleo Appelbeignets”

  1. In het recept staat bij stap 2 2x de eieren benoemd. Wat moet tegelijk met de kokosmelk aan de eieren worden toegevoegd?
    Ben nu even abuis en wil graag het recept maken.
    Groetjes Roelie

    Beantwoorden
    • Je hebt helemaal gelijk Roelie, dat staat er verkeerd. Het is na het klutsen van de eieren enkel de kokosmelk die toegevoegd moet worden 🙂
      Ik ben me bewust dat het antwoord te laat is om rond oud en nieuw nog deze rakkers te maken, maar wellicht loopt iemand anders hier nog tegenaan en kan het onder het bericht terug lezen.

      Intussen heb ik het doorgeven bij de partij die de recepten ontwikkeld en online zet, hopelijk zal het in de toekomst juist weergegeven worden.

      Bedankt voor het doorgeven!

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.