Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Appel-framboos crumble

Een lust voor alle zintuigen deze crumble! Hij ruikt heerlijk uit de oven, ziet er fantastisch uit.. en smaakt zelfs nog veel beter! Pas wel op dat je je mond niet verbrandt!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

6 reacties Plaats reactie

    • Hee Jessica, ja zeker. Ik vind kokosolie altijd wat lekkerder nog, maar dat is helemaal smaak gerelateerd natuurlijk. Je kan het gewoon 1-1 vervangen. Als het niet goed smelt tussen de handen dan beter even opwarmen en er vloeibaar aan toe voegen.

      Beantwoorden
  1. Avatar

    Dank weer voor een mooi recept! Misschien heb ik ergens updates gemist over wat tegenwoordig wel/niet onder paleo past, maar ik dacht dat ongezouten roomboter niet paleo was. Tot dusver vervang ik roomboter steeds door kokosolie of ghee. Maar past roomboter toch wel bij paleo?

    Beantwoorden
    • Dennis Van Gerven

      Hallo Marjolijn,

      Meer info over roomboter in Paleo vind je hier

      De reden dat zuivel niet Paleo hoort is vanwege de aanwezige lactose en caseine. In (grasgevoerde) roomboter zijn is lactose en caseine al behoorlijke gereduceerd, waardoor ze ‘redelijk Paleo’ zijn. Ghee is dan natuurlijk nog meer.

      Beantwoorden
  2. Ik krijg al elke vrijdag n paleorecept in mn mailbox! En elke week kan ik t recept niet lezen omdat er weer “elke vrijdag n recept in je mailbox…” komt te staan. Druk je op recepten, krijg je weer tzelfde…. wat doe ik fout??

    Beantwoorden
    • Dennis Van Gerven

      Hoi Marga,

      Met welk apparaat/browser probeer je het recept te openen? Mogelijk kan het helpen om Google Chrome te gebruiken.

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.