Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

Paleo herfstsalade

Herfstsalade
Salades, Ovengerecht

Herfstsalade

Een lekker en gezond bijgerecht boordevol goede voedingsstoffen.

Macro's (per portie)

Vetten 57% (23 g)
Eiwitten 6% (5 g)
Vezels 8% (7 g)
Koolhydraten 57% (23 g)
362 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Pompoen
200
g
Verse Rozemarijn
1
tl
Spinazie
4
handje(s)
Gekookte rode bieten
2
stuk(s)
Appel
1
stuk(s)
Olijfolie
1
naar smaak
Balsamico azijn
1
naar smaak
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak
Bakpapier
1
vel
Citroensap
1
naar smaak
Voor de dressing
Olijfolie
3
el
Knoflook
0.5
teentje(s)
Grove mosterd
1
tl
Witte wijnazijn
1
el
Rode ui
1
stuk(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 35

1

Verwarmde oven voor op 190 graden Celsius.

2

Schil de pompoen en snijd het vruchtvlees in dunne parten.

3

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

4

Besprenkel de pompoen met olijfolie, de rozemarijn en een snufje zout en peper. Bak de pompoen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar, keer halverwege om.

5

Snijd de voorgekookte bietjes in blokjes van 1 cm.

6

Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. (besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren)

7

Verdeel de spinazie over een bord. Verdeel hier overheen de pompoen, bietjes en appel.

8

Besprenkel met olijfolie en balsamico. 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “Paleo herfstsalade”

  1. Hoi Mitch,

    Deel je even met welke camera je die mooie foto`s maakt?

    Dank en smakelijk,

    Stef

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.