Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Chocolade-bananen soufflé

Chocolade-bananen soufflé
Broodvervangers, Zoete snacks, Taarten & Cakes, High Tea

Chocolade-bananen soufflé

Hmmm… deze chocolade-bananen soufflé is om te smullen. Je zou bijna niet geloven dat dit paleo is! Met alleen enkele gezonde ingrediënten kun je heerlijk smullen van deze soufflés. Eet ze als nagerecht, snack of voor het ultieme genietmomentje: als ontbijt! Wedden dat het genieten wordt?

Macro's (per portie)

Vetten 50% (12 g)
Eiwitten 9% (5 g)
Vezels 2% (1 g)
Koolhydraten 50% (12 g)
217 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 6

Ei
4
stuk(s)
Zout
1
snufje
Ahornsiroop
120
ml
Cacaopoeder
2
el
Kokosolie
54
g
Banaan
1
stuk(s)
Vanille extract
1
tl
Kardemom
0.25
tl

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 20

1

Verwarm de oven voor op 200 °C en zet zes ingevette ramekin/soufflé bakjes klaar.

2

Scheid eigeel en eiwit van de eieren.

3

Klop het eiwit met een handmixer stijf tot je mooie pieken krijgt.

4

Blend de ahornsiroop, eigeel, cacao, kokosolie, banaan, vanille-extract en kardemom met een keukenmachine of handmixer tot een egale massa.

5

Spatel hier nu het eiwit doorheen tot alles goed gemend is.

6

Giet het mengsel in de ramekins en bak gedurende 15-20 minuten in de oven (ze zijn klaar als het midden niet meer wiebelt)

7

Serveer in de bakjes en enjoy!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.