Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Gastblogger

No comments

Zalm mousse

Zalm mousse
Tapas, Visgerechten, Snelle Recepten, Kerst

Zalm mousse

Een heel simpel maar enorm lekker voorgerechtje om de kerstdagen mee te starten, van tevoren klaar te maken, dus dat wordt genieten aan tafel! Dit is zo’n gerechtje dat veel lekkerder smaakt als het paleo is. Uiteraard ook net zo lekker als het geen kerst is. Of wat denk je er van om dit eens als lunch te maken?

Macro's (per portie)

Vetten 54% (13 g)
Eiwitten 29% (16 g)
Vezels 9% (5 g)
Koolhydraten 54% (13 g)
217 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Gerookte zalm
200
g
Avocado
2
stuk(s)
Amandelmelk
15
ml
Verse bieslook
20
g
Limoen
0.25
stuk(s)
Komkommer
0.5
stuk(s)
Hollandse garnalen
100
g
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 0

1

Snijd de zalm fijn en de komkommer in kleine blokjes,

2

Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes en pureer dit samen met de zalm, amandelmelk, snufje peper en zout fijn in de keukenmachine.

3

Hak de bieslook fijn, knijp een kwart limoen uit en roer dit door de zalmmousse.

4

Verdeel de mousse over 4 kleine glaasjes. Garneer met de komkommerblokjes en de Hollandse garnaaltjes.

5

Eet smakelijk!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

WRITTEN BY

Gastblogger

Sinds we per 1 December 2016 over zijn gegaan naar onze nieuwe website hebben we de artikelen die geschreven zijn door een divers aantal mensen gegroepeerd onder het account "gastblogger". Wil je ook schrijven voor Paleo.nl maar wel een eigen profiel opbouwen dan is dit mogelijk. Laat een bericht achter via ons contactformulier.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.