Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

Zomerse runderstoof met rucola

Zomerse runderstoof met rucola
Vleesgerechten, Slowcooker Recepten

Zomerse runderstoof met rucola

Wie zegt er dat je alleen in de winter kan genieten van heerlijke stoofpotjes? Maak er gewoon een zomerse variant van met ananas! Een stoofpotje (Crockpot) kan eigenlijk altijd. Het is je beste Paleo vriend in de winter, maar deze combinatie met ananas en bleekselderij is in de zomer ook erg lekker.

Macro's (per portie)

Vetten 59% (26 g)
Eiwitten 26% (26 g)
Vezels 3% (3 g)
Koolhydraten 59% (26 g)
395 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Runder riblap
500
g
Kokosolie
1
el
Ui
2
stuk(s)
Rundvleesbouillon
100
ml
Knoflook
2
teentje(s)
Laurierblad
2
stuk(s)
Verse Rozemarijn
2
takje(s)
Bleekselderij
1
stengel(s)
Ananas
200
g
Rucola
200
g
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 360

1

Snijd de runderriblappen in blokjes.

2

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.

3

Snijd de bleekselderij en de ananas in blokjes.

4

Bestrooi het vlees met peper en zout.

5

Verhit de kokosolie in een grote koekenpan en bak het vlees op matig vuur in 3 min. rondom bruin en doe het daarna in de Crock-Pot.

6

Voeg daarna ui, runderbouillon, knoflook, laurierblaadjes, rozemarijn, en selderij toe aan de Crock-Pot.

7

Doe het deksel op de pan en laat op de lage stand 6 uur sudderen.

8

Voeg na 5,5 uur de ananas toe en laat nog even mee doorwarmen.

9

Verwijder vlak voor serveren de laurierblaadjes en de takjes rozemarijn

en serveer met de rucola.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “Zomerse runderstoof met rucola”

  1. Dit ga ik van de week maken. Bedankt voor het recept

Reacties zijn gesloten.