Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Mueslireep met banaanbeleg

Mueslireep met banaanbeleg
Broodvervangers, Zoete snacks, Ovengerecht, Koekjes & Repen, High Tea

Mueslireep met banaanbeleg

Macro's (per portie)

Vetten 51% (28 g)
Eiwitten 9% (11 g)
Vezels 7% (9 g)
Koolhydraten 51% (28 g)
496 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Cake 1

Banaan
1
stuk(s)
Ei
2
stuk(s)
Kokosrasp
70
g
Pompoenpitten
25
g
Walnoten
25
g
Gebroken lijnzaad
25
g
Paranoten
25
g
Gedroogde cranberries
60
g
Rozijnen
65
g
Zout
1
snufje
Kaneel
1
snufje
Garnering:
Banaan
2
stuk(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 30

1

Verwarm de oven voor op 180ºC.

2

Prak de banaan tot moes in een mengkom.

3

Breek hier de eieren bij en meng goed door elkaar.

4

Doe de kokos er bij.

5

Hak de noten en zaden fijn en roer er door.

6

Hak het gedroogd fruit ook klein en doe dit samen met het zout en het kaneel in de mengkom en roer goed door.

7

Doe bakpapier in een cakeblik.

8

Stort hier het mengsel in en verdeel. Druk aan zodat er geen lucht meer in zit.

9

Bak dit in 30 minuten gaar. Haal uit de oven en laat 10 minuten koelen. Til het dan uit het bakblik en leg het op een rooster. Laat het daarop helemaal afkoelen.

10

Snijd in repen en klaar!

11

Garneer met plakjes banaan. De repen zijn ongeveer 3 dagen houdbaar in de koelkast of vries in voor langer gebruik.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.