Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Team Paleo

No comments

Kabeljauw in Papillot met Citroen en Venkel

Zin in een licht en smaakvol visgerecht dat je keuken heerlijk laat geuren?

Deze kabeljauw in papillot met venkel en citroen is eenvoudig te maken, supergezond én volledig paleo. Door de vis te garen in een pakketje blijven alle sappen, smaken en aroma’s perfect bewaard.

Een fris, elegant gerecht dat zowel doordeweeks als op een speciaal moment helemaal tot zijn recht komt!

Ingrediënten

PORTIES

2

Benodigdheden

Kabeljauwfilets (150-180g)

2 stuk

Venkelknol in dunne plakjes

1 stuk

Kleine rode ui in dunne ringen

1 stuk

Teentje knoflook fijngehakt

1 stuk

Biologische citroen in dunne schijfjes

1 stuk

Takjes verse tijm of dille

2 stuks

Olijfolie

2 el

Peper en zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C

2

Snijd 2 grote stukken bakpapier of aluminiumfolie.

3

Leg op elk stuk een bedje van venkel en rode ui
en de kabeljauwfilet erbovenop. Voeg de knoflook, citroenschijfjes en de kruiden toe.

4

Besprenkel met de olijfolie, peper en zout.

5

Vouw de pakketjes zorgvuldig dicht zodat er geen stoom ontsnapt.

6

Leg de papillotten op de bakplaat en bak ze 18-20 minuten in de oven totdat de kabeljauw mooi gaar en zacht is.

7

Serveer direct in de papillot voor een geurige en feestelijke presentatie.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.