Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Gevulde spaghetti pompoen met zoete ui, gehakt en geitenkaas Deze pompoen is echt overheerlijk!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

17 reacties Plaats reactie

  1. Recept klopt niet helemaal. Bij punt 4 wordt er pompoen spaghetti gebakken. Waar maak je die dan van? En dit wordt later over borden verdeeld? Terwijl op de foto’s het gaat over een gevulde pompoen. Overigens zou het voor 4 personen om 2 wat kleinere pompoenen gaan voor 4 helften.
    Verder een leuk recept. Heb zoiets al eens eerder gemaakt maar dan gegarneerd met een geroosterd en verkruimelen (ongezouten) noten mengsel.
    Groetjes Eric.

    Beantwoorden
  2. Zijn dit 2 recepten Door elkaar? Ipv spaghetti nu gevulde pompoen? Dan corresponderen de laatste 2 stappen niet? Is de bedoeling om de vulling on de gepofte pompoen te doen en nog even in de oven en terug? Begeleidende foto’s kloppen ook niet? Met de getoonde sla?
    Verder lekkere combi van ingrediënten. Thanx.

    Beantwoorden
  3. Goedemorgen,

    Het recept ziet er heel lekker uit, maar ik heb wel een vraag. Hoe maak je pompoenspaghetti? Geen idee!
    Ik hoop binnenkort antwoord te krijgen, want dan kan ik hiermee aan de slag.

    Beantwoorden
    • Volgens mij staat bij punt 1 hoe je pompoenspaghetti maakt. Namelijk door binnenkant van de pompoen uit te schrapen. En daar vul je later je pompoen weer mee.

      Beantwoorden
  4. Ziet er lekker uit en ga het zeker uitproberen!
    Ik heb ook wat@ puntjes: je hebt dus zoete ui nodig. Hoe zien die er ook alweer uit? Zijn dat die witte?
    De spaghetti zie ik inderdaad nergens terugkomen, maar zelf dacht ik aan de courgettes om die met een spirellisnijder in slierten te snijden ipv in blokjes. Een pompoen uithollen en daar nog slierten a la spaghetti van te maken lijkt me een moeilijke klus. Tot slot zie ik op de foto verse peterselie die ik niet genoemd zie bij de ingrediënten 🙂

    Beantwoorden
  5. Het is een heerlijk recept.
    Ik heb moten / schijven pompoen genomen, omdat we maar met zijn tweetjes zijn. De moten heb ik op een ovenschotel gelegd en de saus erover en ernaast. Ik heb de uitgeholde pompoen in kleine stujes gesneden en gewoon bij de saus gedaan.
    De pompoen zelf hoef je niet te schillen, wordt vanzelf zacht en is goed te eten.

    Beantwoorden
  6. Dit recept als basis gebruikt en het was heerlijk! Heb een (gewone) pompoen gepakt en de pitten en draden verwijderd. vervolgens heb ik de holte hiervan gevuld met het mengsel van gehakt courgette en de kruiden. Heb de kruiden bijna verdubbeld en nog wat chilli toegevoegd. Het was erg lekker! Dit gerecht is erg machtig dus 1 pompoen met 4 personen is zeker voldoende.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel op social media met vrienden!