Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Gevulde puntpaprika’s met bloemkoolcouscous Perfect als lunch, tussendoor... en eigenlijk op elk moment van de dag.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Meer Artikelen

6 reacties Plaats reactie

  1. Ja ik ben ook sinds 2013 bezig en het ging heel goed.Heb vorig jaar een kleine terugslag gehad.Maar gelukkig de draad weer op kunnen pakken.En het gaat stapsgewijs beter.gr geertje

    Beantwoorden
  2. ziet er lekker uit, zelf zou ik nog gehakt erdoor heen bakken en dan de paprika vullen .. voor iets meer vetgehalte of ja hmm spekjes. En vraagje waar of hoe kom ik aan goede runderbouillon? ik wil hem zonder suiker kopen..

    Beantwoorden
  3. Heb dit recept gemaakt omdat ik nog een beetje bloemkoolcouscous over had. Ik had enorme trek dus wilde graag snel eten en dat is gelukt. Paprika wassen, open snijden, couscous er in en ik had nog een worstje die ik er in plakjes over had gedaan. Heerlijk. Volgens mij ook lekker als je het een half uurtje in de oven zet. Goed idee en zo simpel!

    Beantwoorden
  4. Een half uurtje is veel te lang! Puntpaprikas zijn niet alleen zoet, maar ook heel snel mals. 10 minuten tot een kwartier is zeker lang genoeg. Overigens een heerlijk recept, ook op de bbq.
    Groetjes, Chris

    Beantwoorden
  5. op hoeveel graden worden die puntpaprika gaar in de oven ?
    Ziet er allemaal heel lekker uit. Alles is klaar en staat klaar om in de oven te gaan. °c ?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest