Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Dennis van Gerven

Hallo!

Ik ben Dennis en sinds kort mag ik mezelf onderdeel van het Foodie-team noemen. Tijdens mijn studie heb ik mijn e-commerce ervaring opgedaan bij Bol.com, een hele interessante leerschool. Maar mijn hart ligt toch echt bij promoten van gezonde voeding en levensstijl. Bij Foodie krijg ik nu de kans om bij te dragen aan een platform dat Nederland stukje bij beetje gezonder probeert te maken door middel van effectieve, goede producten en een toegankelijke informatievoorziening.

Mijn taak binnen Foodie is dan ook om deze informatievoorziening een extra impuls te geven en interessante content te maken over alles wat te maken heeft met gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Het leuke aan Foodie als bedrijf is dat het een klein team is en je kunt als onderdeel hiervan dus echt een impact maken :-). Er liggen veel mooie projecten in het verschiet en ik heb er zin in om hier iets geweldigs van te maken!

In mijn dagelijkse leven pendel ik tussen een Paleo eetpatroon en een ketogeen eetpatroon. Aangezien ik veel sport (krachttraining voornamelijk), houd ik een Paleo eetpatroon aan om vetvrije spiermassa op te bouwen. Zodra de zomer in beeld komt en ik mijn sixpack weer
letterlijk uit het vet wil halen dan schakel ik over op een ketogeen dieet om het laatste beetje van mijn winters vetlaagje weg te schroeien van mijn lijf. En dat is wat ik de komende twee maanden ook ga doen!

Ik kijk er naar uit om mijn ervaringen en kennis op het gebied van Paleo, Keto en aanverwante gezonde voedingspatronen met jullie te delen en samen elke dag gezonder en energieker te worden!

Tot snel!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.