Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

Gevulde Paleo Paasbroodjes met Spek en Ei

Gevulde Paleo Paasbroodjes met Spek en Ei
Eiergerechten, Broodvervangers, Ovengerecht

Gevulde Paleo Paasbroodjes met Spek en Ei

Macro's (per portie)

Vetten 70% (55 g)
Eiwitten 10% (18 g)
Vezels 2% (4 g)
Koolhydraten 70% (55 g)
704 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Ei
2
stuk(s)
Amandelmeel
200
g
Tapiocameel
100
g
Baking Soda
0.5
tl
Kokosolie
70
g
Appelazijn
1
el
Spekblokjes
100
g
Lente-ui
1
stuk(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 20

Kooktijd 25

1

Verwarm de oven voor tot 165 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Kook 4 eieren tot deze hard gekookt zijn.

3

Bak de spekblokjes krokant in een pan en zet deze even apart. Pel de hard gekookte eieren.

4

Snijd de lente-ui in ringen.

5

Roer amandelmeel, tapiocazetmeel en baking soda door elkaar in een beslagkom.

6

Voeg de (niet gekookte) eieren, kokosolie en appelazijn toe en roer tot een dik, kneedbaar deeg. Het deeg hoort niet aan je handen te plakken. Is dat wel het geval, voeg dan wat extra tapiocazetmeel toe.

7

Kneed als laatste de uitgebakken spekblokjes en de bosui door het deeg.

8

Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken, druk het deeg plat en vouw het vervolgens om een ei heen. Kneed het deeg echt goed om het ei zodat er geen gaten meer in zitten. Herhaal met de rest van het deeg en de overige eieren.

9

Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in 25 minuten goudbruin en gaar.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “Gevulde Paleo Paasbroodjes met Spek en Ei”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.