Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Vis uit de oven

Vis uit de oven
Visgerechten, Ovengerecht

Vis uit de oven

Macro's (per portie)

Vetten 49% (38 g)
Eiwitten 29% (51 g)
Vezels 7% (13 g)
Koolhydraten 49% (38 g)
698 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Wortel
500
g
Groene Asperges
200
g
Rode ui
1
stuk(s)
Zalmfilet
2
stuk(s)
Ontbijtspek
100
g
Knoflook
2
teentje(s)
Olijfolie
2
el
Citroen
1
stuk(s)
Verse Rozemarijn
2
takje(s)
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 30

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Snijdt de ui in halve ringen. Haal ⅓ van de onderkant van de groene asperges eraf. Gebruik het ⅔ over gebleven deel en snij in stukken.

3

Was en schil de wortels en snijdt in plakjes.

4

Doe alles in de ovenschaal. Maak een mengseltje van de olie met de knoflook en verdeel dit over de groente.

5

Leg de citroen in partjes erop. Zet dit alvast in de oven voor 15 minuten.

6

Omwikkel de zalm met het onbijtspek en leg dit op de groente met de takjes rozemarijn. Bestrooi met zout en peper.

7

Bak de schotel nogmaals in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar en mooi bruin. 

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.