Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Pompoen-pizzaatjes

Pompoen-pizzaatjes
Tapas, Ovengerecht, Groente gerechten, Rijst, Pasta & Pizza's

Pompoen-pizzaatjes

Voor een gezellig lunchhapje, of als appetizer: gebruik pompoen als alternatief voor kleine pizza-bodempjes!

Macro's (per portie)

Vetten 41% (7 g)
Eiwitten 5% (2 g)
Vezels 10% (4 g)
Koolhydraten 41% (7 g)
154 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Flespompoen
1
stuk(s)
Kokosolie
2
el
Keltisch zeezout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 20

Kooktijd 40

1

Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de onderkant van de pompoen en schil het langwerpige deel. Snijd dit vervolgens in plakjes. Dit zijn je pizza bodems.

3

Leg de plakjes op je bakplaat, bestrijk met kokosolie en bestrooi met zout.

4

Rooster ongeveer 35-40 minuten in de oven (keer halverwege) tot ze een mooi goudbruin kleurtje hebben.

5

Haal uit de oven en beleg met je favoriete paleoproof pizza toppings (bijvoorbeeld courgette met spekjes of tomaat met pesto).

6

Zet nog even terug in de oven tot de toppings warm zijn en serveer daarna.

7

En natuurlijk gewoon lekker met je handen eten 😉

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.