Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Omelet met Champignons en Zalm

Omelet met champignons en zalm
Eiergerechten

Omelet met champignons en zalm

Macro's (per portie)

Vetten 51% (18 g)
Eiwitten 39% (31 g)
Vezels 3% (2 g)
Koolhydraten 51% (18 g)
319 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 1

Rode ui
0.5
stuk(s)
Champignons
125
g
Kokosolie
1
tl
Coconut aminos
0.5
el
Ei
2
stuk(s)
Amandelmelk
1.5
el
Gerookte zalm
75
g

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 10

1

Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de champignons schoon en snijd in stukken. Snijd de gerookte zalm in reepjes.

2

Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin de rode ui en champignons in ongeveer 4-5 minuten gaar. Voeg de coconut aminos toe en een snuf zout. Roer door en bak even mee.

3

Klop de eieren met een scheutje melk los in een kommetje.

4

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de eieren tot een mooie omelet.

5

Leg de omelet op een bord, verdeel hier overheen het champignon-ui mengsel en de gerookte zalm.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.