Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Italiaanse salade met kip

Italiaanse salade met kip
Salades

Italiaanse salade met kip

Macro's (per portie)

Vetten 73% (31 g)
Eiwitten 20% (19 g)
Vezels 3% (3 g)
Koolhydraten 73% (31 g)
384 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Kipfilet
1
stuk(s)
Pesto
1.5
el
Gemengde sla
100
g
Zongedroogde tomaten
8
stuk(s)
Pijnboompitjes
2
el
Olijfolie
2
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 20

1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Leg de kipfilet in een ovenschaal en bestrijk met de pesto. Bak de kip in het midden van de oven in 20 minuten gaar.

3

Verdeel de sla over een bord (of 2 borden). Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en verdeel over de sla.

4

Snijd de kip in plakjes en leg op de sla. Bestrooi met de pijnboompitten.

5

Besprenkel naar smaak met de olijfolie.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.