Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Italiaanse Lunchsalade

Italiaanse lunchsalade
Salades, Hartige snacks, Snelle Recepten

Italiaanse lunchsalade

Macro's (per portie)

Vetten 51% (17 g)
Eiwitten 12% (9 g)
Vezels 9% (7 g)
Koolhydraten 51% (17 g)
301 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Rucola
50
g
Trostomaten
250
g
Cherrytomaatjes
100
g
Zongedroogde tomaten
50
g
Pijnboompitjes
25
g
Courgette
150
g
Verse basilicum
1
handje(s)
Dressing:
Olijfolie
1
el
Balsamico azijn
1
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 12

Kooktijd 3

1

Rooster de pijnboompitjes (Als je daar tijd voor hebt. Dat geeft wel extra smaak!)

2

Rasp de courgette.

3

Snij de trostomaten in stukjes, halveer de cherrytomaatjes en snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.

4

Voeg dat alles bij elkaar samen met rucola en basilicum.

5

Maak nog een dressing van olijfolie en balsamico-azijn en voeg deze toe en klaar is je salade.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.