Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

2 comments

Calzone-omelet met zoete aardappelrasp

Calzone-omelet met zoete aardappelrasp
Eiergerechten, Wraps, Snelle Recepten, Groente gerechten

Calzone-omelet met zoete aardappelrasp

Macro's (per portie)

Vetten 51% (19 g)
Eiwitten 18% (15 g)
Vezels 8% (7 g)
Koolhydraten 51% (19 g)
334 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ei
3
stuk(s)
Zoete aardappel
150
g
Broccoli
100
g
Rode ui
0.5
stuk(s)
Kerriepoeder
1
el
Sla
4
bladeren
Olijfolie
1
el
Zwarte peper
1
naar smaak
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Zonnebloempitten
2
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 15

1

Maal de broccoli en rode ui fijn in het keukenmachine.

2

Maak rasp van de zoete aardappel met een rasp of gebruik het raspopzet van het keukenmachine.

3

Verhit olie in een koekenpan. Bak hierin de broccoli, rode ui en zoete aardappelrasp. Voeg er wat kerriekruiden bij.

4

Roerbak het ongeveer 5 minuten. Het is snel klaar aangezien het heel fijn geraspt is.

5

Als het klaar is, schep je het even op een bord.

6

Bak in dezelfde pan een omelet van 3 eieren. Doe er wat peper en zout op voor de smaak. Snij hem doormidden.

7

Pak een bord. Leg hierop 2 slabladeren. Daarbovenop een halve omelet. Schep dan het aardappelraspmengsel erop.

8

Vouw de omelet dicht en klaar is je calzone-omelet!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Calzone-omelet met zoete aardappelrasp”

    • Dat staat er inderdaad niet in! Je kunt meebakken in de pan 🙂

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.