Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Tomaat-biet carpaccio met noten

Klaar in een handomdraai, kleurrijk en bijzonder smakelijk! Deze vegetarische carpaccio met tomaten, bieten en noten!

Tomaat-biet carpaccio met noten

Tomaat-biet carpaccio met noten

Macro's (per portie)

Vetten 60% (23 g)
Eiwitten 8% (7 g)
Vezels 9% (8 g)
Koolhydraten 60% (23 g)
343 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Tomaten
3
stuk(s)
Rode bieten
4
stuk(s)
Pistachenoten
2
el
Walnoten
1
el
Pijnboompitjes
1
el
Olijfolie
2
el
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd

1

Snijd de tomaten en bietjes in gelijke plakken en verdeel over 2 borden.

2

Hak de pistache nootjes en walnoten grof. Meng in een kommetje met de pijnboompitten en verdeel over de groenten.

3

Besprenkel met de olijfolie en naar smaak een snuf zout en peper.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.