Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Stoofvlees met Baharat

Wist je dat ‘ladhidh’ smaakvol betekent in het Arabisch? Nou.. dit stoofvleesrecept met Arabische baharatkruiden is 100% ladhidh! En 100% Paleo!

Stoofvlees met baharat

Stoofvlees met baharat

Macro's (per portie)

Vetten 61% (41 g)
Eiwitten 24% (36 g)
Vezels 4% (6 g)
Koolhydraten 61% (41 g)
609 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Kokosolie
2
el
Runder riblap
300
g
Ui
1
stuk(s)
Knoflook
2
teentje(s)
Baharat
1
el
Winterpeen
200
g
Tomatenpuree
30
g
Rundvleesbouillon
300
ml
Balsamico azijn
1
el
Kastanjechampignons
250
g

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 20

Kooktijd 240

1

Dep de riblappen droog en snijd in blokjes.

Verhit de kokosolie in een pan met dikke bodem en bak hierin het vlees goudbruin.

Bestrooi met een flinke snuf zout en peper.

2

Snijd de ui grof en de knoflook fijn.

Voeg samen met de baharat en balsamico toe en bak 5 minuten mee.

3

Maak de winterpeen schoon en snijd in plakken. Voeg toe aan de pan.

4

Voeg de tomatenpuree toe en bak 4 minuten mee.

5

Maak de champignons schoon en snijd in vieren. Voeg toe aan de pan.

6

Voeg de bouillon toe en breng langzaam aan de kook.

Draai het vuur laag en laat minimaal 4 uur zachtjes pruttelen.

7

Lekker met een frisse salade of bloemkoolrijst.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.