Hoi! Ik ben Simone, in 2013 ben ik begonnen met de Paleo levensstijl, vooral om gewicht te verliezen. Gewicht verliezen was leuk, maar nog beter was hoe ik me voelde zonder alle onnodige toevoegingen. Eerlijk is eerlijk; ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.
Doordat ik zoveel met eten en gezondheid bezig was wilde ik hier iets meer mee gaan doen en uiteindelijk ben ik nu een gediplomeerd voedingsdeskundige.
Ik werk met veel passie bij paleo.nl en vind het geweldig om te zien wat we voor zoveel mensen kunnen betekenen!
7 reacties Plaats reactie
Hallo,
Ik ben al een paar maanden bezig met Paleo op aanraden van een collega.
Ik eet meestal groenten in de wok met wat vis of vlees. Soms gebruik ik pasta van konjac. Ik gebruik altijd kokosolie, nu las ik deze week dat dat helemaal niet zo gezond is. Het staat in een artikel in EOS.
Vriendelijke groeten,
Leen
Wat is pasta van konjac?
Dat lijkt me geweldig
De Recepten zijn super !!!
Heerlijk recept!! Wegens uien allergie deze weg gelaten men dan nog, heerlijk!!
Ik heb dit 1 pansgerecht met kalkoen (kip) gemaakt en we hebben ervan gesmuld. Top????
Dankbaar voor de heerlijke recepten
Hartegroet Alice
Haricots verts zijn toch peulvruchten?
Hoe past dat in paleo?
Hoi Rob,
Bedankt voor je berichtje.
Technisch gezien zijn haricots verts peulvruchten, maar ze bevatten veel minder antinutriënten dan hun soortgenoten.
Ze bevatten relatief weinig lectines en fytaten, terwijl ze wel rijk zijn aan voedingsstoffen zoals vitamine C, mangaan en chlorofyl. Ze vormen dus een voedzame en Paleogeschikte voedselbron.