Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Zoete Aardappel Hutspot

Zoete aardappel hutspot
Vleesgerechten, Groente gerechten

Zoete aardappel hutspot

Macro's (per portie)

Vetten 35% (22 g)
Eiwitten 10% (14 g)
Vezels 10% (14 g)
Koolhydraten 35% (22 g)
560 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Zoete aardappel
500
g
Winterpeen
250
g
Ui
250
g
Paprikapoeder
1
tl
Zwarte peper
1
naar smaak
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Runderworstjes
2
stuk(s)
Kokosolie
1
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 20

1

Schil de zoete aardappel en snij hem in 4 stukken . Rasp de peen en snij hem in blokjes. Snij de uien in ringen. Bewaar de helft van de uien om te bakken.

2

Doe de ingrediënten in een pan en vul deze met water totdat het net onder staat.

3

Voeg een snufje zout toe en breng aan de kook. Kook zachtjes onder af en toe roeren voor ongeveer 15 minuten.

4

Bak ondertussen de verse worsten in een koekenpan in olie.

5

Voeg na 5 minuten ook de andere helft van de uien erbij en bak deze goudbruin mee.

6

Giet de zoete aardappel- pan af en bewaar het vocht.

7

Voeg een eetlepel (of twee) vocht toe en stamp het tot een mooie hutspot.

8

Voeg naar smaak peper, zout en paprikapoeder toe.

9

Serveer op een bord een grote schep hutspot, met daarop uien en een worst.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.