Reden 11: Ook Gezonde Voeding Kan Jou Toch Dik Maken

Bijenproducten zijn gezond, maar teveel ervan en het maakt je toch echt dik.
Bijenproducten zijn gezond, maar teveel ervan en het maakt je toch echt dik.

Sommige voeding die “gezond” zijn kunnen je eigenlijk wel gewoon dik maken wanneer je ze op de verkeerde tijd of verkeerde manier eet. Dus ondanks dat jij denkt dat je gezond bezig bent, ga je wellicht zelfs AANKOMEN in gewicht in plaats van af te vallen omdat je deze voeding eet.

De normale aardappel zorgt voor een hoge insuline afgifte wanneer je deze eet. Om deze reden is het niet slim om aardappels (bruin, rood en witte) te eten. Eigenlijk zou je ze gewoon moeten vermijden. Bataten en zoete aardappelen zijn qua voedingswaarden een stuk beter dan zijn lichter gekleurde broertje en geven een minder hevige insuline reactie af. Deze zou je met mate kunnen eten en het liefst na je training om je spieren te helpen herstellen.

Fruit is het snoep van de natuur en bevat een grote hoeveelheid natuurlijke suikers (fructose). In kleine hoeveelheden is dit geen probleem. Maar om je lichaam in een optimale vetverbrandende stand te brengen kun je de meeste fruit beter vermijden.

Helaas zijn er vele soorten fruit, zoals appels en peren, die gekweekt worden om extra zoet te zijn en dit fruit heeft een veel hogere waarde van fructose dan dit fruit eigenlijk bedoeld heeft om te hebben.

Meloen en watermeloen bevatten veel suiker, net als ananas, mango, papaja, banaan en druiven. Gedroogd fruit zoals dadels, rozijnen, pruimen en dat soort voeding bevat heel veel suiker en calorieën en zou je het beste laten staan als je vet wilt verbranden.

Als je toch fruit eet, neem dit dan in de ochtend zodat je je lichaam de tijd geeft om de fructose te verbranden in plaats van op te slaan als vet.

Wanneer je je ideale lichaam hebt bereikt, dan kun je grotere hoeveelheden van al dit lekkere fruit consumeren – helemaal als je ook voldoende beweging hebt gedurende de week.

Tot slot mijn favoriete maaltijd van de week – de maaltijd dat ik ALLES kan eten wat ik maar wil. Beperk dit tot één keer per week en je zult zien dat zelfs deze maaltijd ervoor zorgt dat je MEER vet gaat verliezen. Ja, van je pizza of favorieten ijs kun je ook vet verliezen. Hoe, vertel ik je in de paleo handleiding.

Ik hoop dat je deze cursus leuk vond en dat je veel hebt geleerd over wat werkt en wat niet als het neerkomt op het verbranden van vet. Dit is pas het begin. Als je echt blijvend resultaat wilt behalen, je vetverbranding op maximum wilt krijgen, een strak lichaam wilt krijgen en meer energie wilt hebben kijk dan naar mijn boek “de Paleo Revolutie” waarin ik je precies uitleg hoe ik onderstaand resultaat bereikt heb.

voor-na-foto

We houden contact, en laat me weten wat je van deze cursus vond!

Let’s do this! Op een mooie toekomst.

Mitch, vetverbrandmachine