Over Mitchel

Mitchel van Duuren is sinds een jaar of tien betrokken bij de gezondheid van vele duizenden mensen op internet. Eerst alleen als eigenaar van één van de grootste eiwitwebwinkels in Nederland – eiwitpoeder.nl – maar nu trekt hij dit veel breder door te proberen om in 2013 tenminste 100.000 Nederlanders gezonder te krijgen door middel van paleo.

Mitchel is auteur van één van de eerste in het Nederlands verkrijgbare paleo boek – “de Paleo Revolutie”. En daarnaast bedenken van “het Paleo Revolutie Plan”. In de 10 jaar dat Mitchel mensen coacht en begeleid heeft hij nog nooit zo’n complete en gezonde methode voorbij zien komen om mensen definitief van hun ideale lichaam te voorzien als nu.

Mitchel blogt op verschillende blogs waaronder paleo.nl en deelt graag zijn mening over gezondheid, training, persoonlijke ontwikkeling en business en doet dit zo transparant mogelijk en altijd met de beste intentie. Namelijk om mensen verder te helpen.

1 gedachte over “Over Mitchel”

 1. Goedemorgen,

  Deze week hebben we al een e-mail gestuurd, nu weten we concreter wat de wens is. Graag willen we 2x een paleo-lunch MET knowhow organiseren op ons kantoor. We denken aan wo. 1 juni en di. 7 juni bijvoorbeeld van 12 tot 13 a 13.30 uur. Mogelijk andere data.

  Per lunch zullen er ongeveer 10-15 mensen aanwezig zijn. Wij kunnen onze catering vragen te leveren wat gewenst is, of misschien kunnen jullie wat meenemen, zodat een eye-opener ontstaat. Wat kan je dan WEL eten?! Wat is paleo? en waarom dan?

  Men is hier al bekend met gezonde groene smoothies. (ik zelf ben al paleo-aanhanger, maar kan in mijn eentje de rest niet overtuigen, daar heb ik een enthousiasteling en kenner voor nodig!)

  Hopende op een snelle, positieve reactie,

  Met vriendelijke groet,
  Sabrina Adriaansen

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.