Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Omeletrol met zongedroogde tomaat en avocadospread

Omeletrol met zongedroogde tomaat en avocadospread
Tapas, Eiergerechten, Zoete snacks, High Tea, Snelle Recepten

Omeletrol met zongedroogde tomaat en avocadospread

Macro's (per portie)

Vetten 74% (45 g)
Eiwitten 13% (18 g)
Vezels 5% (7 g)
Koolhydraten 74% (45 g)
545 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ei
4
stuk(s)
Zongedroogde tomaten
12
stuk(s)
Pijnboompitjes
4
el
Peterselie
4
el
Avocado
1
stuk(s)
Olijfolie
1
el
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak
Kokosolie
1
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 10

1

Kluts de eieren. Voeg hier de helft van de peterselie aan toe en breng op smaak met zout en peper.

2

Verwarm een pan met een beetje kokosolie en bak hierin 2 omeletten.

3

Leg de omeletten op een bord of plank.

4

Maak van de avocado een spread door het vruchtvlees te prakken met wat olijfolie en peper & zout.

5

Smeer de omeletten in met de avocadospread.

6

Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes en leg deze in een lijn op de omelet.

7

Strooi hierover de pijnboompitjes en de overige peterselie.

8

Rol de omelet op en snij kleine rolletjes van 4cm dik.

9

Zo krijg je 2 heerlijke omeletrollen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.