Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Nasi met kip

Nasi met kip
Gevogelte & Wild Recepten, Groente gerechten

Nasi met kip

Macro's (per portie)

Vetten 48% (31 g)
Eiwitten 23% (34 g)
Vezels 8% (12 g)
Koolhydraten 48% (31 g)
586 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 3

Kokosolie
2
el
Ei
3
stuk(s)
Kippendijen
300
g
Bloemkool
1
stuk(s)
Zwarte peper
1
naar smaak
Zout
1
naar smaak
Verse koriander
4
el
Prei
150
g
Witte kool
100
g
Taugé
100
g
Rode peper
1
stuk(s)
Rode paprika
1
stuk(s)
Nasi kruiden
Gemberpoeder
0.2
tl
Gedroogde kurkuma
0.2
tl
Gedroogde koriander
0.2
tl
Chilipoeder
0.2
tl
Knoflookpoeder
0.5
tl
Komijn
0.2
tl
Nasi groenten
Rode peper
1
stuk(s)
Rode paprika
1
stuk(s)
Taugé
100
g
Witte kool
100
g
Prei
150
g

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 10

1

Snijd de kipfilet in blokjes, de koriander fijn, de paprika, rode peper, witte kool en prei in kleine stukken.

2

Klop de eieren los met wat peper en zout en verhit 1 el kokosolie in een koekenpan. Bak eenomelet en leg deze vervolgens even apart.

3

Verhit kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin het kippenvlees rondom goudbruin. Bak de nasikruiden mee met de kip.

4

Voeg de nasi groenten toe en bak deze in 2-3 minuten al omscheppend beetgaar.

5

Meng als laatste de bloemkoolrijst door het geheel en breng op smaak met wat peper en zout.

6

Garneer met de verse koriander.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.